Иво
Ников
66

Дупница - преференция №101

Иво Ников е кандидат за кмет и водач на листата за общински съветници в Община Дупница от коалиция „Продължаваме промяната – Демократична България“.

Завършва средното си образование в ТМЕТ „Акад. С.П.Корольов” – гр. Дупница, а висшето – в МГУ „Св. Иван Рилски” – гр. София. Магистър по „Автоматизация на производството” и „Компютърни технологии“.

Има над 20-годишен професионален опит в сферата на IT технологиите и управлява една от най-големите и успешни IT компании в региона.

За него демографската катастрофа е най-големият проблем пред обществото. Решаването на проблемите с корупцията, в образованието, икономиката и доходите са с най-голям приоритет, защото това ще доведе до задържането и връщането на повече хора в България.

Ников ще работи за просперитета на общината и за превръщането на Дупница в град, който се гордее както със славното историческо минало, така и с постиженията в настоящето.

Роден е в град Дупница, женен с две деца. В малкото си свободно време обича да пътува със семейството си и приятели. Харесва българската природа и история.