Николай
Гергинов Танчев
25

Варна - преференция №112

Николай Танчев е обществен деец, екоактивист, туристически експерт, активен застъпник за природата. Има значителен опит в туризма и местни инициативи за добра градска среда, а в ролята си на инициатор, координатор и доброволец е участвал в редица акции за опазване на обществените нужди. Той е граждански кандидат и председател на екологична организация в обществена полза.

Николай е на 43 години, семеен с две деца. Има икономическо образование – магистър екоикономика. Част е от група на международни експерти, работещи за намиране на устойчиви решения, местни енергоресурси от възобновяеми източници, водородна икономика, газови хидрати и защита на българските енергийни нужди.

Николай действа активно за налагането на България като страна с успешен туризъм, защитена природа и перспективен район на Европа чрез развитие на стратегически цели в икономиката и енергодобива с помощта на иновации, природосъобразност, прозрачност, последователност.

Енергодобив от местни ресурси ще се случи чрез правилната комбинация от експертен капацитет и политическа воля и защото е време за развитие на националната и европейска програма за енергийна независимост и въглеродна неутралност. Николай работи за промяна на законодателството, въвеждането на решения в борбата с климатичните промени, опазването на благоприятната и здрава околна среда.

Николай ще работи в следващия парламент за:
· Защита на националното биоразнообразие, опазване на реда и чистотата в градовете;
· Безплатен обществен транспорт, зелени градове, устойчив туризъм;
· Защита на потребителските и национални интереси чрез институционален контрол върху цените; Добив и разработване на местни енергоресурси;

Използваме бисквитки на нашия уебсайт, за да подобрим неговото представяне и вашето преживяване. Ако продължите, ще приемем, че сте съгласни с това. OK