28 ноември 2018, сряда

Членовете на експертния екип на Демократична България, както и лидерите на обединението, Ви канят на разговор за малкия и среден бизнес в България, разговор за частната инициатива в условията на корупционна среда и партийни зависимости, разговор за хората, които въпреки всичко успяват да бъдат гръбнакът на българската икономика.

В дискусията ще вземат участие представители на Икономическия екип на Управленската алтернатива на „Демократична България” – икономистът Георги Ганев, който отговаря за финанси и икономика, Владислав Панев – пенсионна реформа и пазар на труда, Емил Георгиев – малък и среден бизнес и ограничаване на административната тежест . Експертие ще представят Договора на „Демократична България“ за ефективни публични финанси, намаляване на данъци, модернизация и растеж (https://demokrati.bg/sector/finansi/)
Срещата ще бъде открита от Атанас Атанасов – председател на ДСБ, Христо Иванов – председател на „Движение ДА България” и Владислав Панев – съпредседател на Зелените.

Срещата ще се проведе на 29.11. в конферентната зала на хотел „Панорама“ – Велико Търново от 18:00 ч. – Регистрация и чаша вино

18:30 ч. – Начало на срещата
За въпроси и контакти:
email: veliko.tarnovo@demokrati.bg 
телефон: +359 899 948 049 или +359 889 198 708

С уважение и благодарност за доверието,
Атанас Атанасов, Христо Иванов, Владислав Панев, Георги Ганев, Емил Георгиев