В медиите


Notice: Trying to access array offset on value of type bool in /home/ivomirc/public_html/demokrati.bg/wp-content/themes/demokrati/page-templates/campaign-mediateque.php on line 14

Notice: Trying to access array offset on value of type bool in /home/ivomirc/public_html/demokrati.bg/wp-content/themes/demokrati/page-templates/campaign-mediateque.php on line 14

Формати

Нашите участия в медиите

 • 05 Ноември 2019, Вторник

Константин Павлов-Комитата за плановете, проектите и бъдещето на Лозенец

Най-големият обрат на балотажа направи Константин Павлов-Комитата от Демократична България в "Лозенец. Новоизбраният кмет направи най-доброото постижение с над 20 %. Преброяването показава, че в Лозенец има 53 000 жители.

⇛ Вижте повече


 • 30 Септември 2019, Понеделник

Борислав Игнатов: В продължение на 11 години в София са трупани дългове

Кандидатът за кмет от "Демократична България" гостува при Цветанка Ризова

⇛ Вижте повече


 • 28 Май 2019, Вторник

Атанас Атанасов: Ние направихме пробив

""Демократична България" е ново политическо обединение, което се яви за пръв път на избори. Фактически "Демократична България" е пробивът на тези избори. Даже президентът го каза, представете си", каза в студиото на "Още от деня" ген. Атанас Атанасов, съпредседател на "Демократична България", лидер на ДСБ.

⇛ Вижте повече


 • 27 Май 2019, Понеделник

Христо Иванов: Започнахме подготовка за местните избори

Съпредседателят на Демократична България благодари на избирателите за кредита на доверие

⇛ Вижте повече • 27 Май 2019, Понеделник

Атанасов: Ниската избирателна активност е резултат на отлива на гласове за ГЕРБ

"Това беше първото явяване на избори на политическото обединение "Демократична България" и смятам, че резултатът е задоволителен. Това са гласовете на свободните хора, за което им благодаря. Те ни дадоха надежда и продължаваме напред", коментира в "Тази сутрин" ген. Атанас Атанасов, съпредседател на "Демократична България".

"Ако останем без евродепутат, ще бъде незаслужено, защото Радан Кънев и останалите хора от листата направиха една перфектна кампания. Нашите кандидати бяха високообразовани и начетени. За тях участието във властта не е самоцел", коментира още Атанасов.

⇛ Вижте повече


 • 25 Май 2019, Събота

Христо Иванов: Ако искаме да върнем бъдещето в българската политика, трябва да гласуваме за демократите

Кандидатите за евроизборите от листата на „Демократична България – Обединение“ закриха предизборната си кампания в Пловдив с концерт в Капана. Те призоваха с вота на 26 май, да се промени имиджа на страната ни пред Европа.

⇛ Вижте повече


 • 24 Май 2019, Петък

Финал на националната обиколка на Демократична България

Финал на националната обиколка на Демократична България + Д2 в Капана, Пловдив

⇛ Вижте повече


 • 24 Май 2019, Петък

Единственият спасителен път пред България е Демократична България

Дебелите от ГЕРБ, БСП и ДПС са седнали на националната гръд и нацията не може да диша. Някой трябва да ги махне, за да започнем да дишаме свободно. Проевропейското мислене е единственото, което може да поправи нещата в блатото, в което сме затънали, смята Ивайло Нойзи Цветков.

⇛ Вижте повече


 • 24 Май 2019, Петък

Демократична България 13

Драгомир Симеонов: Гласувайте, защото бъдещето на Европа е в нашите ръце, а един ден може да се окаже късно!
Аз гласувам доверието си на #ДемократичнаБългария, тъй като очаквам от кандидатите да представят именно моите убеждения за Европа в Брюксел.

⇛ Вижте повече


 • 24 Май 2019, Петък

Иван Лечев: Единствения начин да излезем от омагьосания кръг, е да отидем и да гласуваме

Единственият начин да излезем от омагьосания кръг, в който сме се завъртели последните 7-8 години, е да отидем да гласуваме. Не отидем ли - нямаме право да роптаем срещу всичко, което ни заобикаля - това каза Иван Лечев в Избери страна в битката за България с Милен Цветков
Според него това гласуване не е за личности, не е персонално, а е за начин на живот, за начин на водене на политика за ръководене на нещата в Европа и у нас.
Да тръгнем към светлината в тунела, а не да си стоим вкъщи.
Ако искаме да променим нещо, трябва да заложим на алтернативата каквато е Демократична България, призова Лечев.

⇛ Вижте повече


 • 23 Май 2019, Четвъртък

Христо Иванов: Излез и гласувай, защото така повече не може да продължава

За Христо Иванов, лидер на Демократична България и на Да, Бъгария, всеки глас е решаващ. Нормалните и свободни хора в големите градове тепърва ще кажат искат ли да изпратят ясен сигнал, посочва той.

Защо хората все още се колебаят и каква е задачата на Демократична България?. Какво ще се случи в крайна сметка на изборите на 26 май? Виждат ли хората алтернатива в Корнелия Нинова? Какъв политически инструмент е необходим, за да се постигне промяна в България? Могат ли 20 000 души да обърнат картината на изборите? Какво показва социологията? Какво трябва да решат тези, които все още се колебаят? Инвестицията в Демократична България е инвестиция в правото на избор.. „Твоят глас има власт!“ призовава Христо Иванов.

⇛ Вижте повече


Нагоре