Предстоящи събития

Минали събития

26 Май 2019

Избори за Европейски парламент '19

Редовни избори за определяне на българските депутати в Европейския парламент.
30 Март 2019
11:00

Среща дискусия с кандидати на „Демократична България“

Заповядайте на среща с кандидати на Демократична България за предстоящите избори за Европейски парламент. На срещата ще присъстват Стефан Тафров (Да, България), Светослав Малинов (Демократи за силна България) и Албена Симеонова (Зелените). По време на срещата кандидатите ще обсъдят техните идеи за бъдещето на България в Европа и позиционирането на страната ни в ядрото на Европейския съюз, както и ще отговорят на Вашите въпроси относно предстоящите избори.

ул. Гладстон - 15, 4000, Пловдив

30 Ноември 2018
18:30

Електронна държава - дискусия с Божидар Божанов

Заповядайте TAM на дискусия с програмиста Божидар Божанов на 30 ноември от 18:30 часа. Ще обсъдим техническите, организационните и правните аспекти на електронното управление, причините за неговото бавно въвеждане, електронната идентификация и опциите за електронно гласуване.

Велико Търново

30 Ноември 2018
18:00

Среща за провеждане на Европейски и Местни избори 2019

Среща на членове, симпатизанти и съмишленици на Демократична България от Северозападна България с Hristo Ivanov и Атанас Атанасов. Срещата ще се проведе в Читалнята на Регионална библиотека "Христо Ботев".

Враца

30 Ноември 2018
11:00

Пресконференция за цената на горивата - Перник

Пресконференция на Демократична България - Перник относно "Какво трябва да се направи за по-ниски цени на горивата".

Перник

29 Ноември 2018
18:30

Демократична България разговаря с бизнеса

Членовете на експертния екип на Демократична България, както и лидерите на обединението, Ви канят на разговор за малкия и среден бизнес в България, разговор за частната инициатива в условията на корупционна среда и партийни зависимости, разговор за хората, които въпреки всичко успяват да бъдат гръбнакът на българската икономика. В дискусията ще вземат участие представители на Икономическия екип на Управленската алтернатива на „Демократична България” – икономистът Георги Ганев, който отговаря за финанси и икономика, Владислав Панев – пенсионна реформа и пазар на труда, Емил Георгиев - малък и среден бизнес и ограничаване на административната тежест . Експертие ще представят Договора на „Демократична България“ за ефективни публични финанси, намаляване на данъци, модернизация и растеж (https://demokrati.bg/sector/finansi/) Срещата ще бъде открита от Атанас Атанасов - председател на ДСБ, Христо Иванов - председател на „Движение ДА България” и Владислав Панев - съпредседател на Зелените. Срещата ще се проведе на 29.11. в конферентната зала на хотел „Панорама“ – Велико Търново от 18:00 ч. – Регистрация и чаша вино 18:30 ч. – Начало на срещата За въпроси и контакти: email: veliko.tarnovo@demokrati.bg  телефон: +359 899 948 049 или +359 889 198 708 С уважение и благодарност за доверието, Атанас Атанасов, Христо Иванов, Владислав Панев, Георги Ганев, Емил Георгиев

Велико Търново

21 Ноември 2018
11:00

Пресконференция за цената на горивата - Стара Загора

Пресконференция на лидерите на Демократична България и местното ръководство.

Стара Загора

15 Ноември 2018
12:30

Пресконференция на Демократична България - Пазарджик

Пресконференция на лидерите на Демократична България и местното ръководство.

Пазарджик

13 Ноември 2018
11:00

Пресконференция за цената на горивата - Велико Търново

Пресконференция на Демократична България - Велико Търново относно "Какво трябва да се направи за по-ниски цени на горивата".

Велико Търново

09 Ноември 2018
11:00

Пресконференция за цената на горивата - Пазарджик

Пресконференция на Демократична България - Пазарджик относно "Какво трябва да се направи за по-ниски цени на горивата" - Петък 09.11.18 - 11:00 часа БТА-Пазарджик

Пазарджик

09 Ноември 2018
11:00

Пресконференция за цената на горивата - Варна

Пресконференция на Демократична България - Варна относно "Какво трябва да се направи за по-ниски цени на горивата"

Варна

08 Ноември 2018
11:00

Пресконференция за цената на горивата - Русе

Пресконференция на Демократична България - Русе относно "Какво трябва да се направи за по-ниски цени на горивата"

Русе

05 Ноември 2018
18:30

Разговор с Мануела Малеева

Мануела Малеева и Демократична България - Варна, канят варненци на среща-разговор за спорта, гражданската смелост, благотворителността, почтеността в политиката и българската мечта.

Фестивален и Конгресен Център Варна

18 Октомври 2018
18:30

Демократична България разговаря с бизнеса

Лидерите на Демократична България и икономическият екип на Управленската алтернатива на обединението Ви канят на разговор, за да обменим и обсъдим заедно идеи за развитието и растежа на българските компании, предизвикателствата и перспективите пред бизнеса в Стара Загора, региона и страната.

Хотел Верея, Стара Загора

20 Септември 2018
18:30

Демократична България разговаря с бизнеса

Лидерите на „Демократична България” и икономическият екип на Управленската алтернатива на обединението Ви канят на разговор, за да обменим и обсъдим заедно идеи за развитието и растежа на българските компании, предизвикателствата и перспективите пред бизнеса в Русе, региона и страната.

Дунав Плаза, Русе

27 Юли 2018
18:30

Демократична България разговаря с бизнеса

Лидерите на Демократична България, заедно с икономическия екип на Управленската алтернатива на обединението, Ви канят на разговор относно условията за правене на бизнес. Да обсъдим заедно идеи за развитието и растежа на българските компании, предизвикателствата и перспективите пред предприемачите във Варна, региона и на национално ниво.

Хотел Черно Море, Варна

11 Юни 2018
18:00

Демократична България разговаря с бизнеса

Лидерите на новото обединение заедно с икономическия екип на Управленската алтернатива на Демократична България Ви канят на разговор за условията за правене на бизнес. Да обсъдим заедно идеи за развитие и растеж пред българските компании, предизвикателствата и перспективите пред предприемачите в Пловдив и региона и на национално ниво.

Limacon Event Center, Пловдив

Нагоре