Национална кампания „Ти броиш“: Търсим 12 000 защитници на вота за ЧЕСТНИ и СВОБОДНИ избори

Управленска алтернатива на Демократична България

Юрист, Председател на ПП „Движение Да България“, министър на правосъдието (2014-2015 г.).


Председател на Демократи за силна България, юрист.


Предприемач, от 2006 година управлява компании в областта на финансите и недвижимите имоти. Лицензиран инвестиционен консултант и професионален инвеститор. С множество публикации на икономическа тематика в български и чуждестранни медии. Съпредседател на ПП „Зелено движение“ от 2016 година.


Икономист, програмен директор по икономически въпроси в Центъра за либерални изследвания в София, преподавател в Софийски университет “Св. Климент Охридски”.


Гeopги Няголов преподава в CУ „Cв. Климент Охридски”. Работи за равен достъп до истинско образование, съсредоточено върху адекватна професионална реализация, но и върху нагласи и ценности за осъзнат, активен и отговорен живот.


Председател на ДСБ Пловдив, Председател на национален клуб „България на регионите“, юрист


Зам. председател на ДСБ, юрист.


Юрист, с 28 годишен опит на предприемач в туризма и спорта, журналист на свободна практика, артист и филантроп. Основател и дългогодишен председател на Българска асоциация за алтернативен туризъм.


Зам. председател на ДСБ, Доктор по политически науки от Университета в Хале, учредител на Националния клуб на жените към ДСБ.


Зам.-министър на външните работи в правителствата на Филип Димитров и на Иван Костов, посланик на България в Италия, Великобритания и Франция и два пъти в ООН – Ню Йорк.


Освен най-успешната българска тенисистка за всички времена и активен гражданин, Мануела е филантроп с мисия. Като основател на фондация Swiss Clinical в последното десетилетие тя работи за това децата с увреждания в България да имат достъп до съвременни ортопедични помощни средства. Благодарение на нейните усилия в Стара Загора е създадена работилница, в която български специалисти, обучени от швейцарските си колеги, изработват ортопедични шини и дават много по-добри шансове на стотици български деца.


Икономист, активен законодател, основател на Групата за натиск.


Завършил е Софийски университет “Св. Климент Охридски” в специалност География, със специализация по “Изменение на климата и управление на водите”. Съпредседател на ПП „Зелените“. Един от организаторите на граждански кампании и протести за опазване на околната среда и демокрацията в България, както и активен участник в международни инициативи и организации в сферата на климатичните промени и енергийната независимост.


Юрист и икономист, адвокат, завършил СУ „Св. Климент Охридски“, УНСС, European Business School-London, Regents University.


Преподавател по история на Модерната европейска култура, Софийски университет “Св.Климент Охридски”.


Доцент по кибернетика в БАН, бивш министър (2014) и заместник министър (1998-2001) на отбраната, директор в НАТО от 2009 до 2017 г.


Специалист по агроекология и биологично производство. Председател е на една от най-старите НПО в България – Фондация за околна среда и земеделие, с която работи активно по проекти, свързани с проблемите на земеделието и екологията, антиядрената политика и др.Адвокат и университетски преподавател. Работи на пресечната точка между технологиите, маркетинга и правото в собствената си кантора.


Мениджър „Бизнес системи” с разнообразен опит в изграждането на корпоративни софтуерни решения за български и международни компании.


Магистър по горско стопанство – опазване на природната среда. 17 години е работил в системата на държавната горска администрации и е отговарял за защитените територии и Природен парк Витоша. Автор в няколко плана за управление на защитени територии. Председател на Асоциацията на парковете в България.


Експерт по изборен процес, застъпник за избирателните права на българите зад граница, съучредител на Институт за развитие на публичната среда, омбудсман на София (2001-2004).
Нагоре