Нашите участия в медиите

  • 24 Юли 2019, Сряда

Христо Иванов: Абсурд е да имаме връзка с хакерската атака срещу НАП

Остра реакция на "Демократична България" след интервюто по БНТ със заместник главния прокурор и до момента единствен номиниран за следващ обвинител номер 1 Иван Гешев.

В студиото на Сутрешния блок гостува председателят на "Да, България" и съпредседател на "Демократична България" Христо Иванов.

⇛ Вижте повече


  • 23 Юли 2019, Вторник

Христо Иванов за Гешев: Докога ЕК ще си затваря очите за случващото се в България?

След номинацията на Гешев “новата ЕК ще трябва да реши дали да си затваря очите за това, което става в България – срещу удобството да има лоялни и изпълнителни партньори като Борисов“, казва Христо Иванов пред ДВ.

⇛ Вижте повече


  • 23 Юли 2019, Вторник

Тома Белев в "ДЕНЯТ с В.Дремджиев", 23.7.19, TV+ и TV1

Тома Белев за: скандала със снимките на NOVA в парка #Странджа, община #Царево преценява какъв да бъде #бизнеса в града, подаръкът с #концесиите, заблудата с цената за обратното изкупуване от държавата на #дюните, сгрешения модел на #туризма в България

⇛ Вижте повече


  • 23 Юли 2019, Вторник

Владислав Панев в "ДЕНЯТ с В.Дремджиев", 22.7.19, TV+ и TV1

Владислав Панев за: номинацията на #Гешев, отказа на Тотев от нов мандат в #Пловдив, кандидата на Демократична България в #София, горенето на чуждестранен #боклук в ТЕЦ-овете на #Ковачки и плащането от потребителите на висока цена за това, гневът на бизнеса от ролята на Ковачки в #енергетиката

⇛ Вижте повече


  • 22 Юли 2019, Понеделник

Пресконференция на Демократична България

Пресконференция на Демократична България, на която бяха представени основни моменти от коалиционното споразумение на Да, България, Демократи за силна България, Зелено движение за явяване на местните избори.

⇛ Вижте повече


Разговор с Христо Иванов

Какво ще последва от номинирането на Иван Гешев за главен прокурор, и отговарят ли личните му качества на високия пост - отговор на лидера на Да, България Христо Иванов.

⇛ Вижте повече


Разговор с Владо Береану

Защо Бойко Борисов изненадващо обяви, че ГЕРБ ще подкрепят Лаура Кьовеши за главен прокурор на ЕС и какво означава номинацията на Иван Гешев за главен прокурор в България - коментар на Владимир Береану в Избери страна в битката за България с Милен Цветков

⇛ Вижте повече


Ген. Атанас Атанасов: Реалността с изтичането на данни е опасна за всички структури

Атанас Атанасов: "Проблемът е политически. Не е нито организационен нито технически. Борисовата държава е в перманентна криза, която се предизвиква от ежеседмични скандали. Коментарите от седмицата навеждат на извода, че това е контролирана операция, проведена от среди близки до властта."

⇛ Вижте повече


  • 19 Юли 2019, Петък

Стефан Ламбрев за НАПлийкс

Какво има в папка "PLAYER" в източените данни от НАП и опасен ли е теча за българските граждани - отговорите на специалиста по информационна сигурност Стефан Ламбрев в Избери страна в битката за България с Милен Цветков

⇛ Вижте повече


  • 18 Юли 2019, Четвъртък

Христо Иванов: С Гешев като главен прокурор може да се затъжим по Цацаров

Христо Иванов: Фаворитът на Сотир Цацаров за главен прокурор е неговият заместник Иван Гешев. Той изглежда готов да ескалира линията на брутална репресия и безочливо обслужване на интересите на управляващите и заедно с това, в личен план, проявява примитивизъм и безогледност. На този фон може да започнем да съжаляваме за Цацаров.

⇛ Вижте повече


Разговор с експерта по кибер сигурност Боян Юруков

Разговор с експерта по кибер сигурност Боян Юруков за пробива и изтичането на данни от НАП.
Какви са причините, последствията и решенията.

⇛ Вижте повече


  • 16 Юли 2019, Вторник

Каква е била целта на хакерската атака срещу НАП?

Руснак, женен за българка, е извършил проникването в сървъра на НАП, твърдят български медии. Но каква е била целта на хакерската атака? Ето какво научихме от Божидар Божанов, експерт по информационна сигурност.

⇛ Вижте повече


Нагоре