Скъпи приятели,

Битката за честни и свободни избори започва. Всеки един глас трябва да бъде отчетен. Това зависи от силата и подготовката на застъпниците. Зависи от всеки един от нас, който е готов да отдели време в решителния изборен ден. Можем да го направим заедно!

Какво е добре да знаете?

  • Застъпниците имат право да са във всяка секция през целия ден и трябва да присъстват в избирателната секция в най-важния момент – отчитането на изборния резултат в конкретна секция, за да проследят броенето на гласовете и да вземат копие от протокола на секционната комисия.
  • Не е необходимо да сте член на някоя от партиите в “Демократична България”, за да се регистрирате като наш застъпник. Всеки симпатизант е добре дошъл!
  • Застъпниците на „Демократична България“ са доброволци. Получават обучение и логистична помощ от щаба на „Демократична България“ по време на кампанията и в изборния ден.

За да се включите като застъпник, моля попълнете следната анкета и ние ще се свържем веднага с Вас.

Благодарим Ви за готовността, с която се отзовавате на призива на „Демократична България – Обединение“ да гарантираме заедно честни и свободни избори.