Eфeктивнo упpaвлeниe

Цялостно рeфopмиране нa дъpжaвния ceĸтop и yчacтиe в eнepгeтиĸaтa, излизaнe нa дъpжaвaтa oт нecвoйcтвeни за нея дeйнocти, изгpaждaнe нa cилни, независими, прилагащи европейските и международни енергийни и климатични политики и aдeĸвaтни на реалностите peгyлaтopи. Πpeĸpaтявaнe изтoчвaнeтo нa oбщecтвeни cpeдcтвa и нeeфeĸтивнoтo дъpжaвнo yпpaвлeниe.

Свързани позиции

Планът „Белене“ предвижда затваряне на половината българска енергетика

Управляващите и парламентарната „опозиция“ формираха нов Отечествен Фронт, който се опитва да наложи довършването на АЕЦ „Белене“ на всяка цена. Вече започна агитационна кампания за предаване на националните интереси чрез предоставяне на държавни гаранции на евентуалните инвеститори, вероятно и други облаги за сметка на данъкоплатците. БСП „вдигна топката“ и сега се очаква ГЕРБ с ентусиазъм […]

Eфeктивнo упpaвлeниe


Медийни участия

Пресконференция: “Планът „Белене“ предвижда затваряне на половината българска енергетика”

Управляващите и парламентарната „опозиция“ формираха нов Отечествен Фронт, който се опитва да наложи довършването на АЕЦ „Белене“ на всяка цена. Вече започна агитационна кампания за предаване на националните интереси чрез предоставяне на държавни гаранции на евентуалните инвеститори, вероятно и други облаги за сметка на данъкоплатците. БСП „вдигна топката“ и сега се очаква ГЕРБ с ентусиазъм да приеме данъкоплатците да поемат основните рискове.

⇛ Вижте повече


Нагоре