Александър
Евгениев Сандев
25

Стара Загора - преференция №107

Александър Сандев е специалист бизнес развитие и международни отношения. Има дългогодишен опит в намирането на международни контакти за български компании. Работи главно за популяризиране на българския бизнес в страната и чужбина. Член е на Националния съвет на „Да, България!” и участва активно в работата на МО – Стара Загора.
Александър получава основното си образование в ГПЧЕ „Ромен Ролан” с профил английски език. Има две бакалавърски степени по „Политология и международни отношения” и „Европеистика” от Американския Университет в България. Предстои да завърши магистърска степен по „Държавна политика и човешко развитие” от Университета на Обединените Нации (UNUMERIT). Притежава съдийска категория „Б” по лека атлетика и е главен организатор и вдъхновител на QuizThis – интелектуални игри и викторини за всички възрасти.

Александър вярва в триптиха на живота – образование, спорт, информация. Качественото образование е от изключително значение за развитието на критичното мислене. Убеден е, че критичното мислене спомага за отсяването на невярната информация и вземането на информирано решение – информирано решение се взема с бистър ум, а спортът помага за това. Александър ще работи за достъп на всяко дете до образование, ще помага за по-качествено образование, ще пише политики за масов спорт за всички и ще отсява фалшивите новини. Александър е роден и израснал в Стара Загора. Живял е в Благоевград, а в момента живее и работи в София. Щастливо женен. Обича спортa, планината и морето.

Цитат:
„Винаги поставяй под въпрос статуквото!”

Използваме бисквитки на нашия уебсайт, за да подобрим неговото представяне и вашето преживяване. Ако продължите, ще приемем, че сте съгласни с това. OK