Ангел
Петров Нейчев
12

23 МИР - преференция №130

Ангел Нейчев е кандидат за депутат в 49-ото Народно събрание от Коалиция “Продължаваме Промяната – Демократична България”. Завършил е военно училище за артилерия и противовъздушна отбрана „Панайот Волов“ в гр. Шумен. От 2018 г. е член на националния съвет на ПП „Да, България“.

Ангел е член и вицепрезидент на AFCEA Sofia Chapter, където се е участвал и организирал конференции свързани с отбраната, киберсигурността и други важни теми. Кинологията е негово хоби, член е на управителния съвет на „Български Далматин клуб“.

Темата на кампанията му е модернизацията на българската армия. Ангел Нейчев се стреми да повиши информираността на общестото и да насърчи дискусията за важните въпроси в тази област. Следете страниците му социалните мрежи, за да научите повече за кампанията му и мненията му за важните въпроси за нашата страна. Благодарим Ви за подкрепата!

Използваме бисквитки на нашия уебсайт, за да подобрим неговото представяне и вашето преживяване. Ако продължите, ще приемем, че сте съгласни с това. OK