Антон
Стаменов Тончев
12

Варна - преференция №118

Инж. Антон Тончев е ИТ мениджър. Има голям опит в изграждането и управлението на компютърни и мрежови системи. Като граждански активист се е борил за запазването на Морската градина на Варна. Член е на изпълнителния съвет на местната организация на “Да, България!” във Варна.

Завършил „Техническият университет“ Варна. Работил е в множество големи компании, като системен администратор и ИТ мениджър. Смята, че България може и трябва да се модернизира и да стане по привлекателна за живеене страна.

Антон вярва, че електронното управление е инструмент за постигане на много стратегически цели в управлението на държавата – намаляване на корупцията, намаляване на бюрокрацията, повишаване на прозрачността и отчетността.

Смята, че опазването на околната среда, градските паркове и зелени площи трябва да са приоритет на управлението. Антон смята, че природното наследство на България е актив и национално богатство, което трябва да бъде запазено за следващите поколения и че запазването му е предпоставка за устойчиво икономическо развитие на страната.

Антон е роден и израснал, живее и работи във Варна.

Използваме бисквитки на нашия уебсайт, за да подобрим неговото представяне и вашето преживяване. Ако продължите, ще приемем, че сте съгласни с това. OK