Антони
Генчев Герасимов
23

16 МИР - преференция №112

Антони Герасимов е докторант по политически науки в Пловдивски университет „Паисий Хилендарски“. Фокусът на научноизследователската му дейност е върху структурата на международните отношения в Черно море и ключовото значение за проливите към него.

Той е член на „Да, България!“ още от самото учредяване на партията и взема активно участие в местната организация в Пловдив. Активно се включва и в антикорупционните протести през 2020 г. – както в София, така и в Пловдив.
Антони е силно убеден в принадлежността на България към евроатлантическите структури за сигурност и европейската идея за единство. Смята, че активното участие в общите политики и действия е гарант за сигурността и просперитета на страната. Той ще работи за по-активна външна политика в региона и превръщането на България в съществен фактор на Балканите. За да постигнем това, той ще се фокусира в задълбочено сътрудничество с ключовите съюзници – Гърция и Румъния. Модернизацията на армията и влизането в оперативна съвместимост с близките партньори е приоритет в неговата визия.

Антони е от град Сливница, но избира да завърши образованието си и да продължи да живее и работи в Пловдив.

Европейското бъдеще на България е гарант за нейната сигурност и развитие!

Използваме бисквитки на нашия уебсайт, за да подобрим неговото представяне и вашето преживяване. Ако продължите, ще приемем, че сте съгласни с това. OK