Асен
Филипов Асенов
25

Перник - преференция №106

Асен Асенов е счетоводител, управляващ съдружник в компания за счетоводни и одиторски услуги, финансови и данъчно-осигурителни консултации. Преди това е работил като главен счетоводител на редица компании в Перник и София.

Роден е в Трън, но от години живее и работи в Перник. Завършва средното си образование в Перник, след което придобива бакалавърска степен по икономика в Университета за национално и световно стопанство, а след това става и магистър по управление на териториалните системи отново в УНСС.

Асен вярва, че само истински свободно общество живеещо в условията на екзистенциалните разбирания за демокрация, разделение на властите, зачитане правата и личните свободи на всеки един гражданин поотделно, може да постига икономически просперитет и развитие, както за отделните му индивиди, така и за цялото общество. Убеден е, че върховенството на правото и закона, равенството пред тях без значение от пол, раса, религия, възраст, националност, обществено или социално положение, са неотменима част от условията за свобода и демокрация.

Семеен, с две деца.

Използваме бисквитки на нашия уебсайт, за да подобрим неговото представяне и вашето преживяване. Ако продължите, ще приемем, че сте съгласни с това. OK