Бисер
Иванов Механджийски
12

Перник - преференция №106

Бисер Механджийски е учредител е на политическа партия Демократи за силна България (ДСБ). Основател и дългогодишен член на ръководството на ДСБ-Перник.

Трудовата му дейност е изцяло в частната сфера. Управляващ партньор е в частна фирма от 20 години.  Регистриран агент на играчи от Български футболен съюз от март 2007 г., осъществяващ дейности по представителство на футболисти, треньори и клубове от цял свят, преговори за договори – наемане, спонсорство или реклама, финансови и данъчни консултации.

От 2018 г. е специалист по международно спортно право и антидопинг експерт – предоставяне на правна подкрепа, извънсъдебна помощ на играчи, агенти, клубове, федерации и компании в спортната индустрия и съдействие при съдебни производства пред ФИФА, УЕФА и Спортния арбитражен съд в Лозана. Фокусът му е насочен към защита на спортистите, в частност футболистите, и за един по-чист спорт. Учредител и член на Българска асоциация на футболните агенти (БАФА).

Магистър по икономика от Университет за национално и световно стопанство София, България. Магистър по международно спортно право от Instituto Superior de Derecho y Economia (ISDE)– Институт за право и икономика Мадрид, Испания.

“Не можеш да излъжеш всички и завинаги. Време е за разум и морал – разум сред хората и морал в политиката”

 

Използваме бисквитки на нашия уебсайт, за да подобрим неговото представяне и вашето преживяване. Ако продължите, ще приемем, че сте съгласни с това. OK