Боряна
Васкова Пейчева
11

Стара Загора - преференция №117

Боряна Пейчева е маркетинг специалист с над 15 години опит в различни компании. Към момента работи като Маркетинг директор в консултантска компания, предлагаща интегрирани решения за управление на бизнеса и консултира множество организации в направление маркетинг и комуникации.

Боряна е завършила магистърска степен в СУ „Св. Климент Охрдиски“, специалност Стопанско управление. Преминала е различни курсове и квалификации. През 2017 г. получава Diploma in Professional marketing от един от водещите маркетинг институти – Chartered Institute of Marketing, Лондон, Великобритания.

Боряна е “сериен доброволец”. Участва в множество проекти, в които помага със знания и умения както в областта на маркетинга, така и с познанията си в IT сферата. Голяма част от доброволческите проекти са в сферата на образованието.

Ключово за Боряна е поставянето на образованието като основен приоритет за следващия парламент. В това число попадат всички нива, от предучилищно обучение до университетско образование. Наясно е, че има нужда от много енергия, включване на различни експерти от бизнеса, активно участие в различни международни проекти и като цяло – че има много работа. И ще работи, за да се осигури обучение на отлично ниво и равен достъп на всички деца до качествено и иновативно образование.

Използваме бисквитки на нашия уебсайт, за да подобрим неговото представяне и вашето преживяване. Ако продължите, ще приемем, че сте съгласни с това. OK