Боян
Василев Чобанов
30

25 МИР - преференция №116

Боян Чобанов е студент по социология в СУ „Св. Климент Охридски“. Има опит в организирането на политически кампании и сферата на частния бизнес, както и интереси свързани с блокчейн технологиите и икономика. Част от гражданско сдружение “Достойнството на един народ”. Завършил е НГДЕК „Свети Константин Кирил Философ“. Организатор и участник в граждански инициативи, свързани с достъпната градска среда и подобряването на качеството на въздуха.

Боян вярва, че за да се върнат в България младите хора, които са напуснали страната през годините, са нужни реформи, които да осигурят стабилен икономически растеж и да подобрят качеството на живот. Част от тези реформи са финансова и институционална децентрализация на общините, въвеждане на електронно управление и дигитализация на институциите, както и насърчаване на малкия и среден бизнес чрез адекватни десни данъчни политики. Боян е роден и живее в София.

Използваме бисквитки на нашия уебсайт, за да подобрим неговото представяне и вашето преживяване. Ако продължите, ще приемем, че сте съгласни с това. OK