Дамян
Василев Милев
25

Разград - преференция №107

Дамян Милев е предприемач, собственик и управител на фирми в сферата на услугите в Исперих. Развива успешно малък бизнес и познава средата и трудностите, пред които са изправени семейните предприятия.

Общински съветник от коалиция „Демократична България“ в Исперих. Убеден защитник на правото на хората да бъдат свободни, да развиват личната си инициатива в държава, в която всички са равни пред закона. Дамян смята, че малкият и среден бизнес в България трябва да бъде подпомаган чрез намаляване на административна тежест, улесняване достъпа до финансиране. Става част от “Демократична България”, защото осъзнава, че единственият начин за осъществяване на промяна в държавата минава през политическа борба с точни намерения и ясни отговорности.

Роден е в град Исперих, завършил средното си образование в ПГ по СС “Хан Аспарух”. Председател на спортен клуб по тенис на маса. Баща на две дъщери.

Използваме бисквитки на нашия уебсайт, за да подобрим неговото представяне и вашето преживяване. Ако продължите, ще приемем, че сте съгласни с това. OK