Деян
Георгиев Разсадов
30

23 МИР - преференция №120

Деян Разсадов е технически мениджър и системен архитект в голяма международна ИТ компания, където отговаря за техническото изпълнение на проекти на компанията към водещи световни телеком оператори. Има дългогодишен опит в разработването на софтуер и моделирането на технически и бизнес процеси. Член на „Да, България“ и на местната организация в Красно село.

Деян ще работи за намаляване на административната тежест по отношение на българските граждани и бизнес, оптимизиране на административните процеси и подобряване на тяхната ефективност, развитие на електронното управление, отворени данни и свободен достъп до публична информация.

Деян е роден и израсъл във Варна. Завършва с отличие Одески политехнически университет. Владее английски и руски. От 2004 г. живее в София, женен, с три деца. Основно хоби са логическите главоблъсканици, като организира българските участия на световни шампионати, както и българските домакинства през 2006 и 2015 г.

Използваме бисквитки на нашия уебсайт, за да подобрим неговото представяне и вашето преживяване. Ако продължите, ще приемем, че сте съгласни с това. OK