Димитър
Стойчев Филипов
30

23 МИР - преференция №116

Варна - преференция №114

Димитър Филипов е практикуващ юрист от началото на 1994 година, а от 1997 година и до момента член на Адвокатска колегия-Варна. Възпитаник е на I-ва Езикова гимназия „Христо Кабакчиев“ във Варна, а през 1993 година завършва Юридическия факултет на СУ „Климент Охридски“.

Ангажиран е предимно с казуси в областта на корпоративното, търговското и облигационно право, като считано от 2001 година насетне участва в тяхното разрешаване, вкл. и чрез пряко процесуално представителство в почти всички страни от Европейския съюз, а отделно в Република Турция, Република Сърбия и Република Северна Македония.

Управляващ съдружник е в адвокатско дружество с офиси във Варна и София.
Едноличен собственик на капитала на търговско дружество с предмет консултантска дейност в областта на данъчното право и обслужването на инвестиционни проекти на територията на страната. Той е също така и паритетен съдружник в строителна фирма, както и работодател. Семеен е, с две отдавна пораснали деца. Димитър е член на ДСБ.

Използваме бисквитки на нашия уебсайт, за да подобрим неговото представяне и вашето преживяване. Ако продължите, ще приемем, че сте съгласни с това. OK