Добромир
Станчев Гюлев
12

Бургас - преференция №119

Добромир Станчев Гюлев е филолог, журналист и специалист по оценка на риска. В момента работи като редактор, анализатор и специалист по качеството в компания, специализирана в медийни и бизнес анализи, както и обработка на данни и информация. Работил е също така като бизнес журналист и медиен анализатор.

Добромир счита, че обществената и политическа дейност е един от задължителните елементи за пълноценен живот на всеки добър гражданин. Участвайки активно в политическите процеси в страната в последните няколко години, Добромир счита, че България все още има нужда от силно политическо лидерство, за да се направят последните смели стъпки за завършване на прехода към пълноправна и стабилна демокрация. В момента на страната й липсва ключовия камък, който заклинва останалите елементи на новата ни демокрация и той е равенството пред закона за всички български граждани.

Добромир също така е неразривно свързан с морето от повече от 20 години. Той е едно от най- популярните лица в малобройната, но сплотена гилдия на гмуркачите и подводните риболовци в България. От години популяризира свободното гмуркане и риболовът с харпун с овновен фокус на опазването на морската среда и нейните обитатели. Чрез популярния си видео блог се опитва да споделя знания и опит, като възпитава в аудиторията си любов към морето и уважение и грижа за живота в него.

В Народното Събрание Добромир ще работи за постигане на по-добър баланс между икономическото развитие на българското черноморие и опазването на невероятната ни природа.

Използваме бисквитки на нашия уебсайт, за да подобрим неговото представяне и вашето преживяване. Ако продължите, ще приемем, че сте съгласни с това. OK