Емилия
Александрова Георгиева
23

Кърджали - преференция №108

Емилия Георгиева е мърчандайзер в „ТИЙМ 1“ ЕООД, като обслужва обектите на Кауфланд и Била в гр. Кърджали. Работи и като личен асистент в община Кърджали. Има дългогодишен опит като служител в сферата на услугите, търговията и производството. Тя е симпатизант на „Да България!“ и участник като кандидат за общински съветник в община Кърджали от квотата на „Да България!“ през 2019 г.

Участва активно в местните избори през 2019 г. и кампаниите, подкрепящи въвеждането на електронно и машинно гласуване. Емилия вярва, че електронното гласуване ще доведе до намаляване влиянието на корпоративния (купения) вот – необходимост за правилното и конституционно функциониране на всеки парламент.
Освен това, тя ще работи за реализиране на политики за недопускане приемането на лобистки закони. Ще работи и за приемането на закони, насочени към подобряване и облекчаване на административните услуги на населението и подобряване на административния капацитет на държавните и общински институции, които в момента са политически задушени и слабо функциониращи.

Емилия е родена, израснала и живее в Кърджали.

“Българите заслужават достоен живот в модерна и свободна България, която се грижи

Използваме бисквитки на нашия уебсайт, за да подобрим неговото представяне и вашето преживяване. Ако продължите, ще приемем, че сте съгласни с това. OK