Филип
Цветанов Константинов
25

23 МИР - преференция №129

24 МИР - преференция №114

Юрист по образование, екскурзовод по призвание и политик по душа, Филип Константинов е служител в туристическа агенция, осъществяваща широк спектър от incoming туристически услуги. Притежава компетенция в организирането и ръководенето на екипи по проекти свързани със студентското самоуправление на местно и национално ниво, организация на туризма на български и чуждестранни туристи, управление на частни дружества в търговският оборот. 

Филип ще работи за подобряване на бизнес климата на туризма в България. Това може да стане възможно чрез международни инвестиции с цел популялизиране природните ресурси и културно-историческото наследство на България. Изготвяне и подобряване на механизми за защита на екскурзоводската професия, организация на реално действаща туристическа полиция, законов минимум на възнагражденията на екскурзоводите, подобряване на законовата регулация, свързана с осъществяването на туристическият транспорт, преборване недостига на квалифицирана работна ръка, адекватна поддръжка на туристическата база и др.

Всяка една инвестиция в българският туризъм би имала висока възвращаемост, тъй като много, доказали себе си, международни специалисти споделят мнение, че не сме далеч от момента, в който туризмът ще оспорва с информационната индустрия първото място по външнотърговски постъпления. Икономическите потоци, предизвиквани от международния туризъм, са се превърнали във важни фактори за икономическия растеж и устойчивост на международните икономически отношения за много страни по света. 

 

Правилното развитие на туризма в България също така ще повиши екологичното съзнание на населението на посетените места и би подобрило общото природозащитно състояние на страната.

 

Филип е роден в Стара Загора. Живее в София. Живял е в САЩ.

Използваме бисквитки на нашия уебсайт, за да подобрим неговото представяне и вашето преживяване. Ако продължите, ще приемем, че сте съгласни с това. OK