Георги
Дичев Маринов
12

25 МИР - преференция №119

Георги Маринов е магистър строителен инженер-конструктор. Специализирал e в Германия (строителни кофражи). С дългогодишен опит в строителното производство – по-конкретно в областта на високото строителство на сгради и съоръжения.

От 30 години работи в сферата на частния бизнес. Предприемач, съдружник в строителна компания. Говори английски и руски език, по-слабо немски.

Израснал e в Кюстендил, в семейство на медици. От 40 години живее и работи в София. Участвал е в местните избори 2019 г. като кандидат за общински съветник в София.

Ще работи за подобряване условията за развитие на частния малък и среден бизнес в страната. Друг приоритет на работата му е намаляване нивото на корупция във всички области на икономиката и обществения живот в България. Тъй като корупцията е отровна среда, която унищожава предприемчивостта и задушава всеки опит за успех на тези, които желаят да се развиват професионално.

Георги е женен и има един син.

Използваме бисквитки на нашия уебсайт, за да подобрим неговото представяне и вашето преживяване. Ако продължите, ще приемем, че сте съгласни с това. OK