Георги
Илиев Георгиев
23

Кюстендил - преференция №102

Георги Георгиев е финансист от кариерата, работил в началото на професионалния си път в банковия сектор. Той започва от експертно ниво в системата и достига до върховете й като член на управителния съвет на една от най големите български банки. От над 15 години е в частния сектор, където развива консултантски бизнес в областта на финансите. Разработва проекти, свързани с кръговата икономика, промишленото производството и реализацията на био продукти.

В своето професионално израстване е придобил значима експертиза в областта на финансовия анализ и прогнозиране, умения в управлението на големи екипи и стимулирането им за постигане на поставените цели. Повече от две десетилетия е ангажиран с демократичното развитие на страната. Винаги е бил  радетел за изкореняването на корупцията и замяната й със стимулираща и развиваща обществото конкуренция.

Георгиев е завършил УНСС, а също и следдипломна квалификация в Академията на немските спестовни каси.  Участвал е в редица инициативи за противодействие срещу неправомерни действия на местната и национални власти. Георгиев вярва в правилата на демократичното общество.

Георгиев би желал да участва в разработването на нови правила за стимулиране на здравословна и честна конкуренция в бизнеса, както и за значителни промени в образованието с цел рязкото повишаване на качеството му в България.

Роден е в гр. Кюстендил, където и до сега е неговия дом. По стечение на обстоятелствата  се налага да пребивава и в други части на страната като София, Пловдив, Смолян и други.

Необходимо е връщане към нормалност чрез налагане отново на основните правила за плуралистично, демократично, основаващо се на законност съжителство на всички групи от обществото.

Използваме бисквитки на нашия уебсайт, за да подобрим неговото представяне и вашето преживяване. Ако продължите, ще приемем, че сте съгласни с това. OK