Георги
Иванов Игнатов
25

Разград - преференция №104

Георги Игнатов е пети курс студент по „Медицина“ в Медицински университет – София с интерес към специалностите „Нефрология“ и „Кардиология“. Допълнително се развива в IT сектора като системен администратор.

Твърдото му убеждение, че евроатлантическият път е национален интерес за България води до членуването му в „Демократи за силна България“. Целите пред Георги са тясно свързани с професионалното му развитие. По-добри условия на труд, достойно заплащане и възможности за реализация в сектор „Здравеопазване“. Противодействие на дезинформационните атаки, водени срещу България, целящи нейна дестабилизация. Основна задача му е комуникация с младите. Твърди, че са отговорни пред бъдещето си, а важна част от отговорността за него е те да бъдат информирани относно водените политики в държавата. Само така те биха могли да направят информиран избор, особено на фона на днешната геополитическа обстановка с войната в Украйна.

В свободното си време обича да се отдава на хобитата си – планинско колоездене и лов.

Използваме бисквитки на нашия уебсайт, за да подобрим неговото представяне и вашето преживяване. Ако продължите, ще приемем, че сте съгласни с това. OK