Ивайло
Иванов Вантулев
25

16 МИР - преференция №115

Ивайло Вантулев е ръководител на екип от програмисти и има опит в разработването на софтуерни системи на големи международни компании. Членува в местната организация на “Да, България!” в Пловдив, като е един от водещите ѝ експерти по информационни технологии. Предприемач и съсобственик на малък бизнес в града.

По образование е инженер, Магистър по автоматика с множество сертификати, свързани с информационни системи за обработка на данни и управление на системи за сигурност.

Вярва, че електронното управление е ключов приоритет за ударното модернизиране на страната. Убеден е, че чрез електронно управление би намаляла административната тежест, както и корупцията, и по този път естествено би се ускорило развитието на икономиката и би се повишило благосъстоянието на гражданите.

Роден е в Бургас и е израснал в Поморие. Повече от 15 години живее и работи в Пловдив.

Човек не знае как би реагирал в ситуация, в която никога не е попадал. Затова никога не казвайте: “Аз щях да…”, а “Аз бих искал да мога да…”

Използваме бисквитки на нашия уебсайт, за да подобрим неговото представяне и вашето преживяване. Ако продължите, ще приемем, че сте съгласни с това. OK