Ивайло
Пеев Старибратов
30

16 МИР - преференция №103

Ивайло Старибратов е преподавател във Факултета по математика и информатика към Пловдивски университет „Паисий Хилендарски“, катедра Обучение по математика, информатика и ИТ. Народен представител в 45-ото НС от листата на “Демократична България” в 16 МИР Пловдив.

Има дългогодишен опит в сферата на образование, като учител и директор, както и като изследовател и анализатор в нея. През последните десет години работи усилено за изследване на дигитализация в образованието и администрацията. Член е на УС на „Клъстер ИКТ Пловдив“ и член на УС на СМБ /Съюз на математиците в България/, Председател на секцията на СМБ Пловдив.

Ивайло Старибратов ще работи усилено в сферата на: образованието – прозрачност, предвидимост и адекватно финансиране, въвеждане на нови методики и промени, на база анализи и апробация; спорта – преференции за инвестиции в спорта, достъп на всеки до спортни съоръжения и адекватно субсидиране на талантите; младежта – създаване на условия за обществено значими изяви на всеки, с акцент към децата със специални образователни потребности; дигитализация на администрацията, задоволяваща нуждите на гражданите в максимална степен.

„За да промениш света, трябва да промениш себе си“

Използваме бисквитки на нашия уебсайт, за да подобрим неговото представяне и вашето преживяване. Ако продължите, ще приемем, че сте съгласни с това. OK