Иван
Бориславов Лалев
23

24 МИР - преференция №113

Иван Лалев е предприемач в сферата на информационите технологии. Той е член на Националния съвет на „Да, България!“ и председател на местната организация на “Да, България!” в район Сердика. Също така е координатор на тематичната работна група “Държавна администрация, електронно управление и информационно общество”.

Завършва бакалавърска степен в университета “Есекс”, Великобритания и магистърска – в университета “Грьонинген”, Нидерландия. Учредител е на местната гражданска инициатива „За чиста София без изгаряне на отпадъци”, целяща провеждането на референдум относно проекта за изграждане на завод за изгаряне на отпадъци.

Участвал е в създаването на предизборната програма на “Демократична България” в частта модернизация на администрацията, децентрализация, е-управление. В следващия парламент Иван ще работи активно по законопроекти и теми в тези сфери.

Иван живее в София, но във всеки удобен момент излиза извън града, за да прекара време сред природата. Той е запален сърфист, скиор и планинар.

България има огромен потенциал за развитие и нашата най-важна задача е той да бъде отключен.

Използваме бисквитки на нашия уебсайт, за да подобрим неговото представяне и вашето преживяване. Ако продължите, ще приемем, че сте съгласни с това. OK