Иван
Филипов Ванчев
12

Хасково - преференция №108

Иван Ванчев е инженер, специализирал застрахователно и осигурително дело. От 20 години работи в застрахователната сфера. Работил е в неправителствения сектор като участник и ръководител при разработването и реализацията на множество проекти, свързани с опазване на природата – еко пътеки, възстановяване на паркове, градинки и обществени сгради.

Участва в изборната надпревара по следните причини. В условията на неработещи правилно регулаторни органи, ще положи всички усилия за изработването на ясни правила за защита на правата на потребителите на финансови услуги. В момента е създадена възможност за загуби на огромни средства от спестяванията на всички нас. Необходимо е регулаторите в този сектор да започнат да работят за защита на интересите на потребителите, а не на регулираните от тях финансови институции.

Иван е роден в Харманли, където е живял и учил. Живял, учил и работил е в Димитровград. Учил и работил е в Хасково, както е живял и работил в Любимец.

Използваме бисквитки на нашия уебсайт, за да подобрим неговото представяне и вашето преживяване. Ако продължите, ще приемем, че сте съгласни с това. OK