Иван
Георгиев Лапчев
12

Стара Загора - преференция №115

Иван Лапчев е роден и израснал в град Гоце Делчев. Завършил е техникум по електротехника, специалност “Радио и Телевизия”. Висшето си образование завършва в ТУ – София. Има две специалности: “Електроснабдяване и електрообзавеждане на електрическия транспорт” и ” Електроснабдяване и електрообзавеждане на промишлени предприятия”. От 1995 година живее в Казанлък.

Иван смята себе си за типичен представител на малкият и среден бизнес. Собственик е на печатница в град Казанлък и има 25-годишен опит в областта на печатa и рекламата. Бил е ръководител на направление “Реклама” в Офис 1 Суперстор. Отговарял е и е обучавал персонала в бизнес центровете в 86 магазина на фирмата в България, Сърбия и Македония.

Председател е на ДСБ Казанлък и един от най-активните граждани изразяващи своята и тази на партийната ни организация позиция в Общината. През 2007 г. е бил кандидат за кмет на всички Обединени десни партии в Казанлък и се класира втори.

Бил е общински съветник и е управлявал общинския вестник “Казанлъшка Искра”. Бил е в управителните съвети на “Бизнес център Казанлък”, и читалище “Възродена Искра”.
Приоритетите му са: пълна подкрепа (икономическа и социална) на малкия и среден бизнес; медийна среда с изключен политически натиск; съдебна реформа; справедлива социална и пенсионна реформа.
Женен е, с две деца.

Използваме бисквитки на нашия уебсайт, за да подобрим неговото представяне и вашето преживяване. Ако продължите, ще приемем, че сте съгласни с това. OK