Иван
Станиславов Евтимов
30

24 МИР - преференция №116

25 МИР - преференция №126

Иван Евтимов се занимава професионално с икономически дейности във фирма „Лукстрой 99 ООД“ от пет години. Завършва средно специално образование в икономическа паралелка в СОУ “Емилян Станев”. Познанията му са свързани с маркетинг, мениджмънт, счетоводство и, човешки ресурси. Член е на националната гражданска инициатива „Правосъдие за всеки“.

Следвал е две години в УНСС със специалност “Икономика и човешки ресурси”, но поради несходства в принципите и начина на обучение го напуска. В момента изучава история и география с педагогически профил, като целта му е да преподава в бъдеще на деца, за да върне надеждата, че науката и културата трябва да бъдат поставени на пиедестал, за да оцелее България. Участник е в многообразни акции и протести за опазване на българската природа, в защита на хората с увреждания, за съдебна реформа, за повишение на заплатите на медицинските специалисти. Евтимов е един от активните участници в протестите през 2020 г. с искане на оставките на главния прокурор Иван Гешев и премиера Бойко Борисов.

Иван ще работи главно върху трите фундамента, които изграждат една държава, а именно: здравеопазване – електронно здравеопазване и пресичане на кражбите в НЗОК; правосъдие – съдебна реформа и независима прокуратура от олигархично влияние и образование – повишаване на аналитичните умения и функционалната грамотност сред българските деца и подрастващи.

Роден е и живее в София.

Националният нихилизъм е състояние, което може да бъде преборено единствено с личен пример! 

Използваме бисквитки на нашия уебсайт, за да подобрим неговото представяне и вашето преживяване. Ако продължите, ще приемем, че сте съгласни с това. OK