Иван
Владимиров Бондоков
25

16 МИР - преференция №109

Иван Бондоков е предприемач с над 12 години опит в управлението на клиентски взаимоотношения, маркетинг и търговски стратегии. Той е съосновател и управител на “Лимакон Маркетинг” – консултантска компания, която помага на международни и български бизнеси от индустриалния и технологичен сектор да подобрят комуникацията с клиентите си и да дигитализират огромна част от процесите, свързани с клиентското обслужване.

Преди да започне собствен бизнес Иван е активна част от НПО-общността на България като развива националната мрежа на дигиталната платформа move.bg.  Бил е също 5 години част от технологичния гигант “Хюлет-Пакард”.

Иван е политолог по образование като следва политология и икономика във Вюрцбург, Германия, но завършва образованието си в СУ “Св. Климент Охридски”. Изключителен радетел на теорията за социалния капитал като най-важен ресурс за развитието на едно демократично общество.

Той вярва, че за да успеем като нация, трябва да започнем да градим мостове на доверие по между си, базирани на основни ценностни разбирания и достигане до едно общо съгласие за посоката на България.

Баща на 2 деца – дъщеря на 14 години от първия си брак и син на 10 месеца от сегашната си партньорка в живота и бизнеса Валентина.

В следващия парламент Иван ще работи за:

  • Подобряване средата за стартиращи компании
  • Развитие на условия и подкрепа предимно към български компании в процеса на дигитализация
  • Създаване на институционални условия и рамки за по-добра политическа култура у младите и стимулиране на предприемчивостта от ранна детска възраст
  • Превенция и контрол върху произвола по пътищата
Използваме бисквитки на нашия уебсайт, за да подобрим неговото представяне и вашето преживяване. Ако продължите, ще приемем, че сте съгласни с това. OK