Иво
Михайлов Михайлов
25

Шумен - преференция №103

Иво Михайлов е роден през 1973 г. в София, израснал в Гоце Делчев и Шумен. Завършил е магистърска степен по математика в Шуменския университет „Епископ Константин Преславски“. В момента е професор по математика в Шуменския университет.

Иво има значителен опит в областта на информационните технологии, участвал е в редица национални и международни проекти. Има експертна дейност за оценяване на проекти на МОН, БАН и Пловдивския университет в областта на математиката, ИТ и приложенията им за образованието и опазването на околната среда.

Иво вярва, че доброто бъдеще на България може да се постигне само чрез развитието на науката и образованието заедно с прилагането на евроатлантическите ценности. Той смята да работи за промяна на законодателството, която да допринесе за премахване на корупцията и законовите пречки за развитието на икономиката, туризма и образованието в Шуменска област.

Използваме бисквитки на нашия уебсайт, за да подобрим неговото представяне и вашето преживяване. Ако продължите, ще приемем, че сте съгласни с това. OK