Йордан
Йорданов Йорданов
12

25 МИР - преференция №122

Йордан Йорданов е лекар по дентална медицина с над 10 годишен опит в сферата. Член е на “Комисията по комуникация” на съсловната организация на лекарите по дентална медицина в България – Български зъболекарски съюз и на Националния съвет на движение “Да, България”.

Завършил е магистратура от Факултета по дентална медицина на Медицинския университет в София през 2010 г. със специалност лекар по дентална медицина. Средното си образование завършва през 2004 г. в Националната природо-математическа гимназия с профил химия и опазване на околната среда.

Йордан вярва, че в 49-ото Народно събрание е нужно присъствие на здравни експерти, които да осигурят законовата рамка за пълната интеграция на електронното здравеопазване, което да е в помощ на пациентите, лекарите, лекарите по дентална медицина, фармацевтите и специалистите по здравни грижи, без да ги натоварва с допълнителни административни разходи.

Той възприема каузата на “Демократична България” за разширяване обхвата на профилактичните дейности в здравеопазването като своя и смята, че тя може да бъде осъществена само със солидно експертно здравно присъствие в парламентарната група на коалицията в 48-ото Народно събрание.

Използваме бисквитки на нашия уебсайт, за да подобрим неговото представяне и вашето преживяване. Ако продължите, ще приемем, че сте съгласни с това. OK