Йордан
Николаев Янков
30

25 МИР - преференция №110

Йордан Янков е експерт по „Сигурност на информацията“ в сферата на защита на класифицираната информация в Комуникационните и информационните системи.
Специализирал е в областта на военните комуникации в структурите на Българската армия и на Министерството на отбраната. Заемал е различни командни и ръководни длъжности и през 2016 е освободен от военна служба като полковник, началник на отдел. Завършил е Националния военен университет „Васил Левски” във Велико Търново.

Йордан Янков е председател на ДСБ – Люлин. През 2019 г. е бил кандидат за кмет на Район „Люлин“.

Йордан Янков счита, че в политическия живот на България Коалицията „Демократична България – Обединение“ е единственият център, който предлага работещи политически решения и притежава способен екип за организиране и управление на обществените отношения.

Йордан вярва, че изпълнителната власт сега е слабо загрижена за проблемите на хората в крайните квартали на София и малките населени места. Но хората в тях желаят средата в която живеят да предоставя сигурност, удобство и комуникативност. Той ще работи за реализиране на политики, които да правят „мястото, където живея, най-доброто“.

Where is the will – there is the way!
КОЙТО ИСКА – ТЪРСИ НАЧИН, КОЙТО НЕ ЖЕЛАЕ – ТЪРСИ ОПРАВДАНИЯ!

Използваме бисквитки на нашия уебсайт, за да подобрим неговото представяне и вашето преживяване. Ако продължите, ще приемем, че сте съгласни с това. OK