Калин
Цветанов Манолов
23

Враца - преференция №111

Калин Манолов е роден и израснал във Враца. Магистър по журналистика и масови комуникации от СУ “Св. Климент Охридски”. Работи като репортер, водещ и анализатор в БНР, Дарик радио, Радио “Свободна Европа”, Телевизия “Европа”, “България ОН ЕР”, ТВ1 и печатни медии над 30 години.

Изявен защитник на либералната политическа и икономическа мисъл. В периода 2006 – 2011 г. води курс по политическа философия в Нов български университет.

Калин Манолов вярва, че в в политиката може и трябва да има морал. Моралът е в основата на законите, които ще приеме следващият парламент. Добрите закони ще създадат добър ред. Това ще доведе до обществен просперитет.

Манолов е категоричен привърженик на нуждата от нова конституция, радикална съдебна реформа, криминална лустрация, преосноваване на службите за сигурност и намаляване на държавните регулации над бизнеса.

 

Използваме бисквитки на нашия уебсайт, за да подобрим неговото представяне и вашето преживяване. Ако продължите, ще приемем, че сте съгласни с това. OK