Катерина
Иванова Милушева
25

Велико Търново - преференция №108

Катерина Милушева е художник на свободна практика и работи като илюстратор на детски книги и учебни материали. Има издадени три авторски книги с теми екология, образование и социални отношения, написани за децата с грижа и внимание към проблемите им и изграждането им като активни личности в обществото.

Член на артгрупа „Дупини“ и съорганизатор на повече от десет издания на Международния симпозиум „ИЗКУСТВО – ПРИРОДА Габровци“ (http://duppiniart.group ). Ръководител на детски работилници и външен лектор по изобразително изкуство. Член на сдружение „Клубът“ и съосновател на доброволческия център за украински деца „Чисто небе“.

Катерина има интерес към сферите на образованието и културата и вярва, че възпитанието на децата като свободни творчески личности с изградено критично мислене е условие за утвърждаването на ценности и характер, необходими за успеха в личен и обществен план. Вярва, че пътят към добруването на всички ни е пътят на отговорното за собственото си развитие и благоденствие гражданско общество.

Използваме бисквитки на нашия уебсайт, за да подобрим неговото представяне и вашето преживяване. Ако продължите, ще приемем, че сте съгласни с това. OK