Кирил
Василев Ташев
25

16 МИР - преференция №113

Кирил Ташев работи вече над 15 години в сферата на телекомуникациите, а в момента е част от ръководството на високотехнологична компания, предоставяща услуги посредством най-модерните оптични технологии. Има опит в управлението на хора и процеси.

Завършил е Технически университет – София (филиал Пловдив) и е магистър, специалност “Електроника”. Роден, израснал, учил и изградил кариерата си в гр. Пловдив. Член е на ПП “Да, България!” от началото на 2017 г., а скоро след това и на ръководството ѝ в Пловдив.

В целия си съзнателен живот Кирил се стремял към три основни неща, които се превърнаха и в девиз на “Демократична България” за кампаниите през 2021 г. – свобода, законност и модернизация.

Интересува се от история, физика и спорт. Женен, има две деца.

Основните приоритети за следващия парламент ще са въвеждане на качествено правораздаване чрез реформа на съдебната система и особено прокуратурата, електронно управление и модерно образование.

Използваме бисквитки на нашия уебсайт, за да подобрим неговото представяне и вашето преживяване. Ако продължите, ще приемем, че сте съгласни с това. OK