Константин
Валентинов Ангелов
11

Велико Търново - преференция №106

Константин Ангелов е лингвист и преводач от немски и френски език с професионален опит в сферата на международния туризъм, управлението на човешки ресурси и изнесените бизнес процеси. Той е член и активист на “Да, България!” от 2017 година и е сред основателите на “МлаДа България”.

Завършил е с отличие Великотърновския университет „Св. св Кирил и Методий“ със специалност „Приложна лингвистика“ и понастоящем следва в магистърската програма по администрация и бизнес управление на университета в Нант и Специализирания институт на Франкофонията по администрация и мениджмънт. Константин е познат с протестните си акции срещу правителството на Борисов и бездействието на Главния прокурор Иван Гешев.

Трите най-належащи каузи, за които Константин Ангелов ще се бори като народен представител, са лустрацията, децентрализацията и справедливата правосъдна система.

Константин е роден и е израснал в Свищов, с което се гордее. Следвал е и е живял във Велико Търново, Йена, Рен. Работил е още в Острава, Бургас и София.

Използваме бисквитки на нашия уебсайт, за да подобрим неговото представяне и вашето преживяване. Ако продължите, ще приемем, че сте съгласни с това. OK