Любомир
Ангелов Гечев
25

Пазарджик - преференция №103

Любомир Гечев е родом от Пазарджик. Работи като мениджър “Бизнес развитие” в германската софтуерна компания Infoleven Group. От над 15 години заема медниджърски позиции в компании, които работят на европейския и българския пазари. Завършил е образованието си в редица западноевропейски университети като FHS и Университета на Санкт Гален и Международния институт по бизнес мениджмънт в Берлин. Владее английски и немски език. От две години живее постоянно в Пазарджик заедно със семейството си.

Любомир вярва, че само чрез редица мерки могат да се постигнат целите: върховенството на закона, децентрализация,  намаляване на административната тежест, прозрачна публична среда и електронни услуги, качествено образование, инвестиции, възпитание на богата ценностна култура.

“България, Пазарджик, Пещера, Белово, Велинград, Септември, Панагюрище, Батак, Брацигов, Лесичево, Стрелча, Ракитово и Сърница могат много повече!”

Използваме бисквитки на нашия уебсайт, за да подобрим неговото представяне и вашето преживяване. Ако продължите, ще приемем, че сте съгласни с това. OK