Людмила
Николаева Илиева
12

Велико Търново - преференция №101

Людмила Илиева е омъжена, майка на две деца. 

Повече от 20 години работи като адвокат, като е специализира в областта на гражданското право и процес.

От 2015-та до 2022-ра година е общински съветник и зам.-председател на Общински съвет Горна Оряховица.

През 2022-ра година е назначена от Правителството с министър-председател Кирил Петков за Областен управител на Великотърновска област.  От същата година е и зам.-председател на Демократи за сила България.

В 48-мото Народно събрание бе избрана за народен представител като водач на листата на Демократична България във Велико Търново. Бе зам.-председател на Парламентарната група на Демократична България, а също и член на Правната и Антикорупционната комисии. 

Освен отличен юрист и одобряван общественик, Людмила Илиева е човек с много приятели, с разностранни интереси и познания. 

„През последните десетина години сякаш спряхме да мечтаем. Някой спешно трябва да започне да променя това“, отговаря тя на въпроса каква е мотивацията й да се кандидатира. 

 „Великотърновска област е с потенциала да бъде водеща в страната. Имаме:

– прекрасна природа и безценно културно- историческо наследство, 

– изключително местоположение – на север областта граничи с река Дунав, основна водна артерия в Европа и пресечна точка на транспортните коридори изток-запад и север-юг,

– три престижни университета.

Но най-ценният от всички ресурси, това сме ние, хората.

Знам, че има как да се погрижим за себе си – всички заедно творим своето бъдеще, а изборът на всеки отделен човек има значение за общността. 

Призовавам моите съграждани да проявят активност на предстоящия вот. С вашата подкрепа можем да постигнем стабилност в парламента и стабилност в управлението. Време е да заживеем нормално и предвидимо, с едно почтено, смело и добронамерено управление.

 

 

Използваме бисквитки на нашия уебсайт, за да подобрим неговото представяне и вашето преживяване. Ако продължите, ще приемем, че сте съгласни с това. OK