Марина
Иванова Иванова-Корел
25

23 МИР - преференция №109

Марина Иванова е магистър по международен мениджмънт и маркетинг и по финансови пазари. Родена e в София, семейна, със син и дъщеря. Владее свободно френски, английски, испански и италиански езици. Марина е международен секретар на ДСБ Жени от 2019 г. Специалист е по одит и контрол, управление на риска и трансформация. Има 24-годишен професионален стаж в няколко международни компании, а от миналата година е директор във френската ВиК компания SAUR. Въз основа на опита си тя е готова да работи върху следните приоритети:

  • Борба с корупцията и реформиране на съдебната власт. Квалификацията и професионалният опит ѝ позволяват да бъде особено полезна за осъществяване на политиките и контрол на публичните финанси и публичната собственост, което е необходима мярка за разкриване на корупционни схеми.
  • Защитата на правата на българите в чужбина. Редовното ѝ участие в секционни избирателни комисии в чужбина и изборни кампании за ДСБ и „Демократична България“ ѝ дават аргументи да защити правата на българските граждани в чужбина и особено на това да упражняват правото си на глас.
Използваме бисквитки на нашия уебсайт, за да подобрим неговото представяне и вашето преживяване. Ако продължите, ще приемем, че сте съгласни с това. OK