Марина
Валериева Ташева
30

Враца - преференция №102

Марина Ташева е архитект с дългогодишен опит в проектирането на обществени, жилищни и промишлени сгради. Започва проектантската си практика в София, след което основава частно архитектурно студио във Враца. Едновременно с това, изпълнява длъжността Главен архитект в община Мездра и община Хайредин до 2019 г., където придобива опит и в администрацията. Член е на Изпълнителния съвет на „Да, България“ – Враца и участва в тематична работна група „Регионално развитие, транспорт и инфраструктура“ в партията.
Марина е родена в Пловдив и израснала във Враца. Завършва средното си образование в Езикова гимназия „Йоан Екзарх“, Враца с английски и френски език.

Марина вярва, че модернизацията на администрацията има потенциала да възстанови комуникацията с гражданите и бизнеса в България. Вграждането на модерни системи за управление на административните процеси ще върне доверието и прозрачността в отношението към бизнеса и ще отключи човешкия потенциал, от който държавата спешно се нуждае. Тя смята, че въвеждането на алтернативни методи на обучение за ученици и студенти, включването на проекти и дейности в програмата, които да стимулират иновативното и креативно мислене е ключово за бъдещото развитие и ще гарантира необходимата квалификация и капацитет за поколението, което ще осъществи технологичния скок пред който сме изправени в 21 в.

Марина участва в организацията и реализацията на множество социално значими и благотворителни проекти във Враца и района и членува в няколко благотворителни организации.

Политикът, преди да търси доверието на хората, трябва да ги накара да повярват в себе си, че могат да променят бъдещето си!

Използваме бисквитки на нашия уебсайт, за да подобрим неговото представяне и вашето преживяване. Ако продължите, ще приемем, че сте съгласни с това. OK