Мария
Иванова Петрова
23

Велико Търново - преференция №114

Мария Петрова от 1998г. работи в сферата на социалните дейности. В момента работи като главен социален работник. Занимава се със семейни помощи за деца, социални помощи на лица с ниски доходи и невъзможността да осигурят самостоятелно основните си жизнени потребности. Работи за подпомагане на лицата, които поради здравното си състояние са изгубили възможност да работят.

Завършила е висше образование със специалност “Социални дейности” във Великотърновския университет “Св.Св.Кирил и Методий”. Има едногодишна специализация по мениджмънт и маркетинг към НЦ за НУП и обучение на кадри, асоцииран с УНСС София. Била е общински съветник мандат 2015-2019 от гражданската квота на Реформаторски блок.

Желанието й е да работи за оптимизиране на социалната система и за качествен и своевременен достъп на всички граждани до услугите, от които се нуждаят. Активна трайна заетост и намаляване на нуждаещите се от подпомагане. Живот, който да предостави възможност, човек сам чрез труда си да си задоволява ежедневните потребности.  Мечтае да няма бедни и страдащи хора. Оказване на държавна подкрепа на семействата с деца, които са бъдещето на всеки народ.

 

Използваме бисквитки на нашия уебсайт, за да подобрим неговото представяне и вашето преживяване. Ако продължите, ще приемем, че сте съгласни с това. OK