Мария
Кирилова Георгиева
30

Добрич - преференция №106

Мария Кирилова е дългогодишен учител по информатика и информационни технологии. Работи с талантливи ученици, организира школи за деца и обучителни курсове за настоящи и бъдещи учители. Познава добре образователната система и отстоява принципите си за по-добро образование.

Притежава две специализации по технологии, съавтор на учебници по новата програма. Работи съвместно с различни фирми и организации в региона и страната по образователни проекти и програми. Участва в граждански инициативи в региона за младежи.

Мария вярва, че качественото образование в България може да бъде приоритет. Тя ще работи за повишаване на медийната грамотност, за ефективни мерки за приобщаващо образование, за професионална ориентация на младежите.

Мария е родена в Каварна, живее в Добрич. Омъжена, с две дъщери.

Ако правите план за една година, засадете ориз. Ако правите план за десет години, засадете дърво. Ако правите план за 100 години, образовайте човечеството.

Използваме бисквитки на нашия уебсайт, за да подобрим неговото представяне и вашето преживяване. Ако продължите, ще приемем, че сте съгласни с това. OK