Мария
Стоянова Методиева
25

Добрич - преференция №107

Мария Методиева е с две магистърски степени – по български, френски език и по журналистика. Има 15-годишен стаж като учител по френски език. Познава добре образователната система и отстоява идеите си за реформа в образователната система.

Работи в неправителствения сектор от 25 години. Дългогодишен председател на Фондация „Св. Николай Чудотворец“ в Добрич и 11 години член на УС на БАЛИЗ, София. Зад гърба си има повече от 70 успешно управлявани проекта. Работила е за много други правозащитни организации като Уницеф, БАЛИЗ, Лумос, БЦНП и др. С експертиза по отношение на застъпничество, човешки права, институционализация, качество на социалните услуги, социално предприемачество.

Има дългогодишен опит и в частния сектор, като през последните години управлява най-голямото социалното предприятие „Чудната градина“, даващо работа на 22 души с интелектуални затруднения.
Мария вярва, че всеки човек има своя потенциал и ако има възможността и подкрепата да го разгърне, би развил ресурс за сбъдване на мечтите си!

„Човек е толкова голям, колкото са големи мечтите му!“

Използваме бисквитки на нашия уебсайт, за да подобрим неговото представяне и вашето преживяване. Ако продължите, ще приемем, че сте съгласни с това. OK