Марияна
Колева Захариева
25

Варна - преференция №113

Марияна Захариева е икономист с експертиза в сферата на маркетинга, мениджмънта и финансите. Към настоящия момент работи като специалист развитие в международна финансова група, като акцент в дейността и е обучение и развитие на умения в продажбите на финансови продукти, европейски регулации и нормативно съответствие. Притежава дългогодишен опит в сферата на продажбите и управлението на търговски структури.
Член е на ДСБ-Варна от 2013г; член на ДСБ Жени от неговото учредяване през 2016г., а от ноември 2017г. е председател на Областния клуб на Жените към ПП ДСБ – Варна.
През 2018г. завършва политическа академия Атанас Буров, като впоследствие участва активно в дейността на академията.
Притежава образователна степен Бакалавър със специалност „Маркетинг и мениджмънт“, придобита в ИУ Варна и образователна степен Магистър със специалност „Финанси и иновации“ от същия университет.
Марияна вярва, чe дeмoĸpaциятa e пocтижeниe, a нe дaдeнocт и зaпaзвaнeтo ѝ изиcĸвa виcoĸa cтeпeн нa гpaждaнcĸa aнгaжиpaнocт и цeлeнacoчeни ycилия. Вярва и в това, че ролята на жените в политиката и обществения живот е безспорна и естествено присъща е ролята им за установяването на демокрация, правосъдие и човешки права и именно за това тя ще работи и занапред.

Използваме бисквитки на нашия уебсайт, за да подобрим неговото представяне и вашето преживяване. Ако продължите, ще приемем, че сте съгласни с това. OK