Мирослав
Тодоров Грънчаров
12

Разград - преференция №104

Мирослав Грънчаров е заместник кмет на Разград и отговаря за териториалното и селищно устройство, управлението на общинската собствености и икономическите дейности в общината. Пряко отговорен е за дейността на три общински предприятия.

През двете години, в които като представител на Демократична България  той участва в упрвлението, в Разград се отчита  подобряване на  иневстиционния климат. Успешно се разширява Бизнес зоната „Перистър“, а големи  компании от стратегическо  за страната значение,  разширяват  производството си в града, като строят нови мощности.

В момента Грънчаров е част от коалиционен управленски екип на местно ниво и  успешно поддържа режим на диалог с останалите политически сили,  в който се постигат съгласия  за общи политики в Община Разград.

Мирослав Грънчаров е завършил Стопанско  управление във висшето  училище по агробизнес и развитие на регионите –  Пловдив. Преди да  влезе в изпълнителната власт  е бил предприемач. Собственик на фирма за консултански услуги в сферата на строителството и застраховането, той  познава отлично поблемите на средния и малкия бизнес и като общински съветник  инициира  промени в местните  политики в подкрепа на предприемачите.

Грънчаров  вярва, че свободния  предприемачески дух на бългрина,  може да преобрази страната и регионите, ако държавата гарантира  честна конкуренция и независими от властта регулаторни органи. Убеден е, че  просперитетът   на  всяко  общество стъпва  върху  върховенството на закона и в  47-то НС ще отстоява  идеите на Демократична България  за радикална съдебна реформа.

Мирослав Грънчаров е роден в Разград, избрал е да живее и работи в родния си град. Има две деца –  син, който е студент, и дъщеря – ученичка. Двамата  със съпругата му искат Разград да се развива така, че техните деца да останат  да  живеят в града на своите родители.

Използваме бисквитки на нашия уебсайт, за да подобрим неговото представяне и вашето преживяване. Ако продължите, ще приемем, че сте съгласни с това. OK