Никола
Димитров Денев
25

Стара Загора - преференция №115

Никола Денев е дипломиран инженер, специалист в областта на производството на електроенергия и внедряване на автоматизирани системи за управление. Има дългогодишен опит в изграждането и поддръжката на индустриални системи за промишлеността, включително в комплекса “Марица Изток”. Член е на местната организация на „Да, България“ и на тематичната работна група „Енергетика“ на движението.

Завършил е Техническия университет в София със специалност „Автоматика, информационна и управляваща техника“, има магистърска степен от Нов български университет със специалност „Бизнес администрация“. Никола работи за засилване на публичния контрол върху политическата среда на регионално и национално ниво за насърчаване на активното гражданско общество.

В следващия парламент поема ангажимент да работи за
стабилизирането на енергийната система в държавата;
за внедряването на ВЕИ;
за облекчаване на административната тежест над физическите и юридически лица, чрез премахване на бюрократични пречки и внедряване на електронното управление на страната.

Никола е роден и израснал в гр.Стара Загора, където със съпругата си отглеждат двете си деца.

Използваме бисквитки на нашия уебсайт, за да подобрим неговото представяне и вашето преживяване. Ако продължите, ще приемем, че сте съгласни с това. OK